Call of Duty’den yeni rekor

Bu konu buralarda: - Teknoloji Haberleri , Ordan Burdan 0 Yorum

Merkezi ABD’de bulunan Activision Blizzard şirketinin popüler savaş oyunu “Call of Duty”nin yeni versiyonu “Black Ops”, piyasaya çıktığı gün ABD’de tam 5.6 milyon satarak, video oyunu dünyasında yeni bir rekor kırdı.

Bu satışlardan 360 milyon dolar elde eden şirket, yılbaşına kadar bu rakamın 1 milyar doları bulacağını tahmin ediyor. Hayranlarının sabırsızlıkla piyasaya çıkmasını oyunda oyunculara, Küba devriminin lideri Fidel Castro’yu öldürme imkanı sunulması, Küba yönetiminin tepkisini çekmişti.

Hükümetin internet sitesinde, “ABD’nin 50 yılı aşkın süredir başaramadığı, şimdi sanal ortamda bir oyunda yapılmaya çalışıyor” denmişti.

Gönderen : admin   @   15 Kasım 2010 0 Yorum
Tags : , , , , , , , ,

Bu yazıyı paylaş

RSS Digg Twitter StumbleUpon Delicious Technorati

0 Yorum

Yaz Bir Yorum Bakalım !

Önceki Yazı
«
Sonraki yazı
»
izolasyon I sling bag
Luix designed by Video Game Music In conjunction with VPS Hosting , Website Hosting and Shared Hosting.
moda